text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Drachten

Adres

De Gaffel 44
9206 AW Drachten

Route naar de vestiging 0512-522000

drachten@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Op zoek naar een houthandel en bouwmarkt in de omgeving van Drachten, Beetsterzwaag, Oosterwolde, Smallingerland, Surhuisterveen, Kollum, of Dokkum? PontMeyer Drachten is dé groothandel voor jouw klus. In onze vestiging vind je een ruim assortiment aan onder andere elektrische gereedschappen, binnendeuren en verschillende soorten tuinhout. Of je nu klusser, aannemer of particulier bent, bij PontMeyer Drachten helpen we je graag.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij onze bouwmarkt in Drachten vind je de beste bouwmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil jij ook goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak dan eenvoudig en snel een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Liever een prijs op maat voor jouw grote project? Vraag dan een offerte aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Vakkennis en service bij PontMeyer Drachten

In onze vestiging vind je verschillende services zoals een slijpservice, maar ook een zaagservice voor plaat, hout en gevelbekleding. Daarnaast hebben we een pick-up service, waardoor je alleen de spullen hoeft in te laden en direct weer door kunt. Zo heb je razendsnel wat je nodig hebt binnen een minimale tijd.

Onze showroom

In onze showroom vind je een breed assortiment aan deuren waaronder Skantrae, ComfiDoor en Svedex. Ook vind je er een kleine opstelling aan keukens van ComfiKitchen. Daarnaast zijn er dakpannen, gevelstenen en UPM showboarden beschikbaar. Verder vind je er gereedschap van Dewalt en Makita en Keylite dakramen.

Online bouwmaterialen en hout bestellen

Iedere klusser en aannemer bestelt gemakkelijk en snel bouwmaterialen en hout online bij PontMeyer. Ons online assortiment bestaat momenteel uit ruim 30.000 artikelen en wordt regelmatig uitgebreid. In onze webshop vind je meer informatie over onze verschillende producten en de huidige voorraden.

Log in om jouw persoonlijke projecten aan te maken en jouw favoriete artikelen per project op te slaan.

Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

PontMeyer Drachten bereiken

Houthandel en bouwmarkt PontMeyer Drachten is goed te bereiken vanuit Beetsterzwaag, Dokkum, Kollum, Oosterwolde, Smallingerland en Surhuisterveen. De vestiging bevindt zich op De Gaffel 44 te Drachten en is gemakkelijk te bereiken via de Noorderhogeweg. Kom snel langs of neem contact op met de vestiging. Dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.