text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

PontMeyer Den Helder

Adres

Pastoor Koopmanweg 4
1784 NX Den Helder

Route naar de vestiging 0223-673370

denhelder@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
GeslotenTip! Bestel online

Om uw bezoek aan onze vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Team

Voor dé houthandel en bouwmarkt in de omgeving van Den Helder, Anna Paulowna, Breezand, Julianadorp, Hippolytushoef en Texel bent u bij PontMeyer Den Helder aan het juiste adres. Voor iedere klant, zowel zakelijk als particulier, wat wils bij de vestiging Den Helder. Denk bijvoorbeeld aan verschillende plaatmaterialen en houtsoorten zoals steigerhout. Maar ook gereedschappen en toebehoren.

Groothandelsprijzen

PontMeyer Den Helder kan grote partijen hout en bouwmateriaal leveren tegen scherpe prijzen. Wilt u ook goedkoop hout en bouwmateriaal kopen? Maak dan een account aan of log in. U kunt dan direct de prijzen van onze materialen inzien. Dit vraagt weinig van uw tijd: u kunt zich binnen een minuut online registreren. Na het registeren ontvangt u een inkoopkaart. Hiermee kunt u op een snelle manier uw spullen halen in de vestiging.

Voor grote projecten kunt u bij ons een offerte aanvragen. PontMeyer heeft ook regelmatig acties en aanbiedingen die online te bestellen zijn. Kijk hiervoor op de website, meld u aan voor de nieuwsbrief of informeer bij uw vestiging.

Vakkennis

Heeft u vragen over het gebruik of toepassingen van de artikelen? In houthandel en bouwmarkt Den Helder staat een gedreven team klaar om u op weg te helpen met elke klus. De kennis over de artikelen is zeer uitgebreid. Daarnaast hebben wij goed contact met onze leveranciers die, mocht het nodig zijn, u ook nog kunnen ondersteunen.

Assortiment

PontMeyer staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en A-merken in de bouw. Vanaf 1 mei 2019 is de vestiging in Den Helder verhuisd van de Pastoor Koopmanweg 25 naar de Pastoor Koopmanweg 4. De vestiging is geheel vernieuwd en het assortiment uitgebreid. Er is een compleet nieuwe bouwwinkel met o.a. gereedschappen, ijzerwaren, zink, pvc, schakelmateriaal, verf, lijmen en kitten. In de drive-in vindt u een grote stelling met naaldhout, waardoor u nog meer gemak ervaart bij het uitzoeken en inladen van het (lange) hout voor uw projecten. Ook vindt u er een ruim assortiment plaatmateriaal, bouwmaterialen, tuinhout en (afgelakt) lijstwerk.

Uitstekende service

Om weer snel op weg te zijn naar uw klus, zullen onze medewerkers u helpen met het inladen van materialen. Past uw hout of plaatmateriaal niet in de auto? Of wilt u het direct op maat gezaagd hebben? Wij kunnen het hout en plaatmateriaal direct voor u op maat zagen.

Bereikbaarheid

PontMeyer Den Helder is uitstekend bereikbaar vanuit Anna Paulowna, Breezand, Julianadorp en Hippolytushoef. Kom langs in ons drive-in afhaalcentrum of neem contact op voor meer informatie.