text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PontMeyer Den Helder

Adres

Pastoor Koopmanweg 4
1784 NX Den Helder

Route naar de vestiging 0223-673370

denhelder@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel hout en bouwmaterialen online

Om je bezoek aan PontMeyer soepel te laten verlopen, kun je online jouw bouwmaterialen en hout kopen. Zo ben je ervan verzekerd dat het materiaal voorradig is op het moment van afhalen. Wij helpen je graag met het verzamelen en inladen van de materialen!

Groothandel

Drive-in

Team

PontMeyer Den Helder is dé houthandel en bouwmarkt voor de omgeving Den Helder, Anna Paulowna, Breezand, Julianadorp, Hippolytushoef en Texel. Zo vind je in ons assortiment onder andere verschillende soorten elektrisch gereedschap, tuinhout en multiplex exterieur.

Groothandelsprijzen bij PontMeyer

Bij PontMeyer Den Helder vind je de beste bouw- en houtmaterialen tegen groothandelsprijzen. Wil je goedkoop hout en bouwmaterialen kopen? Maak dan eenvoudig een account aan en zie direct jouw persoonlijke prijzen in. Ontvang je liever een prijs op maat voor een groot project? Vraag dan een offerte bij ons aan of stuur je BIM-model naar ons op.

Vakkennis en service bij PontMeyer Den Helder

Bij PontMeyer Den Helder vind je een team van specialisten die jou kunnen adviseren over de juiste materialen voor jouw klus. Daarnaast bieden we bij deze vestiging een zaagservice voor plaat en is er een afkortzaag aanwezig voor hout.

Online bestellen

Iedere aannemer en klusser kan snel en eenvoudig hout en bouwmaterialen bestellen. Ons ruime assortiment met 30.000 artikelen wordt regelmatig uitgebreid. Meer informatie over onze producten en voorraden vind je in onze webshop. Log in en maak vervolgens jouw persoonlijke projecten aan en sla je favoriete artikelen per project op.

PontMeyer Den Helder bereiken

PontMeyer Den Helder is goed te bereiken vanuit Den Helder, Anna Paulowna, Breezand, Julianadorp, Hippolytushoef en Texel. De vestiging vind je op de Pastoor Koopmanweg 4 in Den Helder. Let op: met mobiele navigatie is de vestiging niet altijd goed te vinden. Kom langs voor jouw materialen en het beste advies, dan zorgen wij voor de koffie.