text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Pontmeyer Amsterdam

Adres

Rigakade 28-30
1013 BC Amsterdam

Route naar de vestiging 020-6827005

amsterdam@pontmeyer.nl

Openingstijden

ma
06:30 - 17:00
di
06:30 - 17:00
wo
06:30 - 17:00
do
06:30 - 17:00
vr
06:30 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Tip! Bestel online

Om uw bezoek aan onze vestiging nog soepeler te laten verlopen, kunt u alvast online bestellen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw materiaal op voorraad ligt op het moment van afhalen bij de vestiging. Wij helpen u met het pakken en inladen van de bestelde goederen.
Log in om prijzen te zien

Groothandel

Drive-in

Bouwwinkel

Het drive-in afhaalcentrum van houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amsterdam Rigakade heeft het ruimste assortiment aan hout, plaatmateriaal en gereedschappen in de regio Amsterdam West, Westpoort, Nieuw-West, Sloten, Osdorp, Slotervaart, Badhoevedorp, Halfweg, Zwanenburg, Amsterdam Noord, Schinkel en Akerpoort. Wilt u advies over de beste materialen voor uw klus? U bent bij PontMeyer aan het goede adres!

Groothandelsprijzen

Met de gratis inkoopkaart kunt u bij PontMeyer Amsterdam Rigakade online hout en bouwmateriaal kopen tegen groothandelsprijzen. Ook kunt u daarmee tegen dezelfde goedkope prijzen in alle andere vestigingen kopen. Naast het standaard assortiment hebben wij regelmatig goedkope partijen hout en plaatmateriaal voor u beschikbaar. Heeft u een groot project? U kunt dan altijd een offerte aanvragen.

Vakkennis en service

De vakkennis bij PontMeyer Amsterdam Rigakade is zeer groot. U kunt hier terecht met vragen over houtsoorten, bewerkingsvoorschriften, gereedschappen, laminaat en nog veel meer.

De service die geleverd wordt in Amsterdam Rigakade is uitstekend. In de drive-in vindt u een platen- en afkortzaag, zodat u uw hout en plaatmateriaal direct op maat kunt zagen.

Heeft u een levering in de binnenring van Amsterdam? PontMeyer Amsterdam Rigakade heeft hiervoor de supersprinter, voorzien met een kraan. De supersprinter is aangeschaft om zo flexibel mogelijk te zijn voor de leveringen. Wilt u uw bestelling op hoogte laten lossen? Neem dan contact op met de vestiging.

A-merken voor de bouw

In de houthandel en bouwmarkt Amsterdam Rigakade vindt u A-merken van deuren, gereedschappen, gipsplaten en isolatie. Denk hierbij aan: Festool, DeWALT, Weber Beamix, Plieger, Spax, Gyproc en nog veel meer.

Showroom

Heeft u artikelen online gezien en wilt u die in het echt zien? Bezoek dan de showroom van PontMeyer Rigakade. Hier vindt u voorbeelden van deuren van ComfiDoor, Svedex, Skantrae en Weekamp. Daarnaast vindt u hier ook gevelbekleding, laminaat, parket, Trespa, UPM, Keralit en artikelen van Little Jumbo.

Bereikbaarheid

De houthandel en bouwmarkt PontMeyer Amsterdam Rigakade is gelegen in de houthaven Amsterdam. Komt u vanaf de A10? Neem dan de afslag Amsterdam Hemhavens.