text.skipToContent text.skipToNavigation
SYSTEEM UPDATE: Dit weekend hebben wij gepland onderhoud aan onze website. Mochten hier bestel problemen door ontstaan, neem dan contact met ons op!​​

Veranda hout  

Met een veranda in de tuin kunt u dagenlang genieten van het buitenleven. Een veranda is een knusse overkapping waar de tuinmeubels goed onder beschermd blijven. Op warme dagen biedt de veranda de nodige verkoeling. Veranda’s zijn er in allerlei soorten en maten. Vaak worden veranda’s gebouwd van hout, wat zorgt voor een mooie, landelijke uitstraling. Bij PontMeyer hebben we meerdere soorten hout die u kunt gebruiken om een veranda te bouwen. Een veelgebruikt houtsoort om de veranda te bouwen is douglas hout, omdat dit hout redelijk duurzaam is en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Laat het ons weten wanneer u een andere houtsoort in gedachten heeft om een veranda te bouwen. Wij kunnen u voorzien van een goed advies over duurzaam veranda hout. Wilt u meer informatie over het bouwen van een veranda? Lees dan verder.  

Een houten veranda bouwen 

Er zijn verschillende soorten veranda’s. De veranda kan namelijk aan het huis vastzitten of het kan los in de tuin staan. Een veranda bestaat uit vier onderdelen. Als eerste de vloer. Een houten veranda vloer zorgt voor een warm en knus gevoel. Voor de vloer adviseren we om hardhout, verduurzaamde ribbelplanken of gladde vlonderplanken te gebruiken. Ook is het belangrijk om altijd een worteldoek onder de vloer te leggen, zodat er geen onkruid door de vloer heen groeit. De prijs van de veranda kunt u zo gek maken als u zelf wilt. Wanneer u kiest voor een houten of glazen dak kunnen de prijzen enorm oplopen. U kunt ook kiezen voor dakplaten of EPDM dat een stuk goedkoper is. Ter ondersteuning van het dak kunnen er hardhouten palen worden gebruikt. Een sierlijk houten veranda hek zal zorgen voor een mooie afwerking en zal het terras veiligheid bieden. Als laatste is het belangrijk dat er een opening naar de tuin wordt gebouwd in de veranda.   

Veranda hout kopen bij PontMeyer 

Gaat u een veranda bouwen en heeft u hiervoor veranda hout nodig? Douglas hout, geïmpregneerd hout, eikenhout en verschillende hardhoutsoorten zijn geschikte houtsoorten die u kunt gebruiken. In ons assortiment hebben wij palen, planken en balken van verschillende afmetingen. Handig, want dat bespaart u tijd om het hout op maat te zagen. Om veranda hout te kunnen bestellen heeft u een account nodig. Als u deze nog niet hebt, geen zorgen want het account is in een mum van tijd aangemaakt! Klik rechtsboven in op de button ‘account aanmaken’. Vervolgens kunt u uw bedrijf zoeken aan de hand van postcode, plaats of KVK-nummer. Tot slot voegt u uw adresgegevens toe en dan bent u klaar om een bestelling te plaatsen. Mocht u nog vragen hebben over welk hout u het best kunt gebruiken voor uw veranda of als u wilt werken binnen een bepaald budget, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan dagelijks voor u klaar van 07:00 tot 19:00 uur. Ook bent u van harte welkom in een van onze vestigingen. Laat u dan adviseren door een van onze medewerkers! 

Contact klantenservice

 Klantenservice