text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

€ xx,xx

€ xx,xx


Wilt u prijzen zien? Maak dan een account aan en log in.

  • Professioneel advies
  • Online bestellen en afhalen in 48 vestigingen
  • Gratis bezorgd vanaf €500
Bijhorende artikelen

kapur vlonderplank 27x190x3350 fsc mix 70%

ID B6231027190335
Houtsoort
Kapur
Lengte mm
3350
Nettomaat mm
27x190

Productbeschrijving

Deze glad geschaafde brede kapur vlonderplank geeft een exclusieve uitstraling aan ieder terras of vlonder. De dikte van 27mm zorgt ook voor sterkte in de constructie.

Kapur heeft een duurzaamheidsklasse 2 (15-25 jaar) en garandeert dan ook een lange levensduur van de constructie. Belangrijk om een duurzame constructie te realiseren is om de producten volgens de verwerkingsvoorschriften te verwerken en met een juiste opbouw van de constructie. Toepassing in openbare gelegenheden met bovengemiddelde belasting vraagt mogelijk om een aangepaste opbouw van de constructie of het toepassen van een alternatief product.

Zoals veel houtsoorten bevat ook kapur inhoudsstoffen. In contact met vocht (regenwater) zullen deze stoffen uitlogen en kunnen er wat watervlekken op het hout ontstaan. Let op dat de afwatering niet langs omliggende materialen loopt welke mogelijk gevoelig zijn voor vlekvorming, zoals licht gekleurd stuc- of metselwerk. De inhoudsstoffen kunnen hier resulteren in vlekvorming.

De inhoudsstoffen kunnen reageren bij contact met metalen wat resulteert in verkleuring. Bevestig deze delen altijd met RVS-bevestigingsmaterialen (bij voorkeur RVS A4) en voorkom al het contact met metalen.

Kenmerken

  • FSC mix 70% gecertificeerd. Dit product is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen
  • Verwachte levensduur 15-25 jaar
  • Geschaafd met 4 ronde hoeken (R=3, afgeronde kant van 3mm)
  • Aan 1 zijde voorzien van 2 V-groeven