text.skipToContent text.skipToNavigation

Sierbestrating

46 producten gevonden

Sierbestrating

Bent u op zoek naar sierbestrating voor uw oprit, terras of tuin? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment aan sierbestrating. Zo kunt u kiezen uit stenen en klinkers in verschillende groottes en kleuren. Gaat u aan de slag met de indeling van een tuin? Gebruik hiervoor muurelementen. Dit is een vorm van sierbestrating dat ingezet kan worden voor muurtjes of omheiningen voor paden. Bekijk ook eens ons gehele aanbod aan tuinbestrating.

Sierbestrating materiaal

Gaat u een terras aanleggen? Dan zijn er een aantal bestratingsmaterialen die zeker niet mogen ontbreken. Gaat u voor stenen, tegels of klinkers? Waar u ook voor kiest, de volgende materialen moeten aanwezig zijn voor u begint:

Beton bestrating

Sierbestrating van beton is relatief goedkoop. Daarnaast zijn betontegels eenvoudig te leggen. Betonstenen worden vaak verduurzaamd door een coating om de stenen of door de stenen te impregneren. De stenen zijn onderhoudsvriendelijk, maar hebben wel enig onderhoud nodig. Zo kunnen stenen van beton alg- en mos aanslag krijgen. Hiervoor kunt u anti-alg producten aanschaffen om het te verwijderen. Gebruik geen hogedrukspuit. Hiermee kunt u de beschermende laag van de stenen beschadigen waardoor de stenen sneller aanslag opnemen. Betonstenen kunnen kalkuitslag krijgen. Dit is onvermijdelijk en wordt veroorzaakt door uitslag van het cement en water. Dit zal vanzelf na enige tijd weer verdwijnen. Betonbestrating gaat vele jaren mee en is volledig recyclebaar. Betonstenen hebben een minimale dikte van 6cm. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor zware belasting. U kunt ze dus uitstekend gebruiken voor een terras of een oprit.

Tuinbestrating

Naast sierbestrating, bent u bij PontMeyer ook aan het juiste adres voor andere soorten bestrating. Bij ons vindt u ook grind en split. U kunt kiezen uit verschillende kleuren of kiezen uit een combinatie van kleuren. Grind en split zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een oprit, een parkeerplaats of als decoratie.

Bestraten in verschillende kleuren

Bij PontMeyer heeft u een ruime keuze uit kleuren wanneer u aan de slag gaat met bestrating. Denk bijvoorbeeld aan bestrating in de kleur antraciet. Dit is een zeer gangbare en populaire kleur. In de kleur antraciet heeft u keuze uit new antraciet, dit ziet er donker en gestroomlijnd uit of old antraciet, dat een oude, verwassen uitstraling heeft. Daarnaast kunt u bij ons ook bestrating in de kleur brons kopen. Met een bronze kleur geeft u een warme, landelijke sfeer aan de tuin. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor het industriële en moderne zwart of voor een witte kleur. De kleur die u zoekt voor uw klus, vindt u bij PontMeyer.

Bestrating voor een terras of een oprit

U kunt er ook voor kiezen om de oprit te bestraten. Voor het bestraten van uw terras of de oprit kunt u kiezen voor stenen of klinkers. Klinkers, ook wel BSS of BKK genoemd, geven een zeer sfeervolle en natuurlijke uitstraling aan een tuin of oprit. Deze zijn dikker en kleiner dan tegels. Ook zijn klinkers eenvoudiger te verplaatsen. Het voordeel is dat ze in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar zijn en jarenlang meegaan. Onze stenen bestrating wordt altijd gemaakt van hoogstaande klei en met behulp van een steenpers. Met stenen kunt u alle kanten op. Benieuwd welke stenen bestrating bij uw tuinproject past? Bekijk dan ons assortiment stenen en bestel eenvoudig online.

Sierbestrating kopen bij PontMeyer

PontMeyer heeft sierbestrating in alle soorten en maten. Weet u welke sierbestrating u wilt kopen? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Hierna kunt u de prijzen in onze webshop inzien en uw bestelling plaatsen. U kunt de sierbestrating laten bezorgen bij een door u gewenste locatie. Wel zo makkelijk. Komt u liever langs in een van onze vestigingen? Uiteraard bent u ook daar van harte welkom. Vele van onze locaties hebben een handige drive-in. Zo kunt u direct de sierbestrating eenvoudig in uw auto of busje laden. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.