text.skipToContent text.skipToNavigation
Wegens aangescherpte COVID maatregelen zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. U kunt ons ook bereiken via de chat of mail.

Sierbestrating

40 producten gevonden

Sierbestrating

Bent u op zoek naar sierbestrating voor uw oprit, terras of tuin? Dan bent u bij PontMeyer aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment aan sierbestrating. U heeft een ruime keuze uit stenen en klinkers in verschillende groottes en kleuren, waarmee u uw tuin of oprit toegankelijk maakt. Wilt u uw tuin opfraaien en netjes indelen? Gebruik hiervoor muurelementen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, zoals antraciet en new smook. Bekijk ook eens ons gehele aanbod aan tuinbestrating.

Sierbestrating kopen

PontMeyer heeft sierbestrating in alle soorten en maten. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment en fraai uw tuin of oprit op! Weet u welke sierbestrating u wilt kopen? Plaats dan eenvoudig uw bestelling online en laat de sierbestrating bezorgen. Wel zo gemakkelijk. Meer informatie over online bestellen? U leest er alles over op onze pagina over online bestellen.

Kunt u de prijzen in de webshop niet inzien? Maak dan in twee eenvoudige stappen een account bij ons aan. Hierna kunt u de prijzen in onze webshop inzien en uw bestelling plaatsen. Komt u liever langs in een van onze vestigingen? Uiteraard bent u ook daar van harte welkom. Laad uw sierbestrating gemakkelijk in uw busje in onze handige drive-ins.

Stenen bestrating

Onze stenen bestrating wordt altijd gemaakt van hoogstaande klei en met behulp van een steenpers. Met stenen kunt u alle kanten op. Benieuwd welke stenen bestrating bij uw tuinproject past? Bekijk dan ons assortiment stenen en bestel eenvouding online.

Bestraten met klinkers

Klinkers, ook wel BSS of BKK genoemd, geven een zeer sfeervolle en natuurlijke uitstraling aan een tuin of oprit. Het voordeel is dat ze in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar zijn en jarenlang meegaan.

Opritbestrating

Naast de functie van parkeerplek voor de auto, neemt de opritbestrating een groot oppervlakte in beslag en is daardoor bepalend voor de uitstraling van de tuin en woning. Moeite met een keuze maken? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

Bestratingsmateriaal 

Gaat u een terras aanleggen? Dan zijn er een aantal bestratingsmaterialen die zeker niet mogen ontbreken. Naast uw keuze voor stenen, tegels of klinkers, zijn de volgende materialen handig voor u begint:

Succes met aanleggen!

Wilt u meer weten over het egaliseren van uw tuin. U leest het in ons artikel tuin egaliseren.