text.skipToContent text.skipToNavigation

Sierbestrating

Meer weten over sierbestrating? Lees hier verder

  • 1(current)
  • 3
41 producten gevonden
  • 1(current)
  • 3

Stenen bestrating

Bestrating kopen? Dat kan! PontMeyer heeft sierbestrating in alle soorten en maten. Bent u van plan om een terras aan te leggen? Maak dan een keuze uit ons uitgebreide assortiment. U bent bij ons aan het juiste adres voor de soorten bestrating: stenen en klinkers, terrastegels en muurelementen. Onze stenen bestrating wordt altijd gemaakt van hoogstaande klei en met behulp van een steenpers. Met stenen kunt u alle kanten op. Zo lijken sommige stenen op tegels, maar schijn bedriegt. Het zijn stenen die plat worden geperst. Benieuwd welke stenen bestrating het beste in uw tuin past? Bekijk dan ons assortiment stenen en bestel eenvouding online.

Bestraten met klinkers

Grote tegels kunnen erg mooi zijn, maar heeft u al eens gedacht aan klinkers? Klinkers, ook wel BSS of BKK genoemd, geven een zeer sfeervolle en natuurlijke uitstraling aan uw tuin of oprit. Het voordeel van klinkers is dat ze in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar zijn. Ook zijn ze duurzaam. Ze gaan jaren mee! 

Terras aanleggen? Gebruik terrastegels!

Wilt u in de tuin van de zon genieten? Een terras maakt dit mogelijk. Maar welke terrastegels gaat u gebruiken en hoe gaat u ze leggen? Geen probleem, wij helpen u graag. Er zijn verschillende manieren hoe een terras gelegd kan worden. Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Het leggen en de grootte van de tegels bepalen namelijk de uitstraling van het terras. Zo bestaan er de volgende legverbanden: blokverband, halfsteenverband, wild verband en een molenwiek verband. Ontdek hier welke terrastegels wij in het assortiment hebben.

Muurelementen nodig?

Voor het indelen van uw tuin, gebruikt u muurelementen. Hierdoor wordt uw tuin knus en karakteristiek. Creëer gezellige hoekjes voor uw planten of juist een fijne plek om te zitten. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment muurelementen.

Tuin bestrating

Het bestraten van een tuin is een vak apart. De keuze voor materialen, de grootte en de manier van leggen zijn alles bepalend. PontMeyer biedt een ruime keuze aan verschillende soorten tuin bestrating. Zo kunt u met een goed gevoel van uw tuin genieten!

Oprit bestrating

De bestrating van een oprit is niet alleen goed om een auto op te parkeren. Het neemt een groot oppervlakte in beslag en is dus bepalend voor de uitstraling van uw huis. Kies daarom de juiste oprit bestrating die bij uw stijl aansluit. Gaat u bijvoorbeeld voor tegels, stenen of klinkers? Wij helpen graag!

Welke bestratingsmateriaal heeft u nodig?

Gaat u een terras aanleggen? Dan zijn er een aantal bestratingsmaterialen die zeker niet mogen ontbreken. Gaat u voor stenen, tegels of klinkers? Waar u ook voor kiest, de volgende materialen moeten aanwezig zijn voor u begint:

Simpel toch? Bestel snel en eenvoudig de bestratingsmaterialen in onze webshop en begin met het bouwen van uw droomterras!