text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Toon meer Toon minder
Toepassingsgebied
Maatvoering
Toon meer Toon minder
Kleuromschrijving
Productgroep
Filter 20 resultaten

Mortel

20 producten gevonden

Mortel is een mix van cement, zand en water. Mortel kopen? PontMeyer biedt verschillende soorten mortel in handzame zakken. We hebben Betonmortel, metselmortel, voegmortel en zandcementmortel. De mortel is kant-en-klaar: u hoeft enkel water toe te voegen en de mortel te mengen in een speciemolen of met een garde of troffel in een speciekuip. Meer weten over mortel? Lees hier verder. Lees ook eens ons artikel over betonvloer storten.

Soorten mortel

Er zijn verschillende soorten mortel te verkrijgen:

  • Betonmortel: construeren van gewapende en ongewapende betonconstructies.
  • Metselmortel: metselen van bakstenen met een zuigend vermogen, keramische binnenmuur stenen en kalkzandstenen van Nederlandse herkomst voor dragend en niet-dragend werk binnen.
  • Voegmortel: voegen van bakstenen, keramische snelbouwstenen, kalkzandstenen, metselstenen, betonstenen en betonblokken.
  • Zandcementmortel: leggen van een dekvloer (de onderliggende, dragende vloer wordt geëgaliseerd of naar een hoger peil gebracht) of na het installeren van vloerverwarming.

Mortel verwerken

Het is belangrijk om te werken met schoon gereedschap. Meng de mortel zoals staat aangegeven op de verpakking. U mag nooit oude en nieuwe mortel met elkaar vermengen. Daarnaast adviseren we om niet teveel mortel in één keer aan te maken. De mortel moet namelijk binnen een bepaalde tijd worden verwerkt (dit verschilt per soort) en ingedroogde mortel kan niet meer worden gebruikt.

Beamix Mortel

Een groot deel van ons Mortel assortiment betreft Beamix mortel. Zij leveren diverse soorten mortel in verschillende hoeveelheden. Van een 18 kilo zak tot 25 kilo.

Mortel en PontMeyer

PontMeyer beschikt over een ruim assortiment aan mortel. Op deze pagina vindt u alle artikelen. De meeste van deze artikelen hebben wij op voorraad waardoor we deze snel bij u kunnen leveren. Over het algemeen is dat binnen 1 tot 2 werkdagen. We leveren op het door u gewenste adres. Dit kan zijn het adres van uw bedrijf, uw privéwoning of op de bouwlocatie. Mocht u aanvullende vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Uiteraard bent u ook welkom op één van onze vestigingen. Op onze vestigingen pagina vindt u de vestiging die het dichtst bij u in de buurt is.