text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Big bags

0 producten gevonden

Heb je veel materiaal nodig voor de volgende klus? Bestel de materialen dan in big bags. Big bags, ook wel bulk bags genoemd, zijn ideaal voor het vervoeren en verzamelen van grondstoffen en materialen. De zakken zijn gemaakt van polypropyleen, wat ze erg geschikt maken voor zware draagklussen. Big bags worden vaak gebruikt in de ruw- en afbouw.

Big bags zijn onmisbaar voor ieder aannemer, sloper en tuinier. Toch op zoek naar kleinere formaten materialen? Bekijk ook ons aanbod aan grind, zand en mortel.

Soorten vullingen van de big bags

Bij PontMeyer vind je gevulde big bags met verschillende soorten bulkproducten. Zo leveren wij gevulde zakken met de volgende materialen:

  • Grind
  • Metselzand
  • Ophoogzand
  • Vloerzand
  • Ardenner split

We bieden ook ongevulde big bags aan. Deze zijn ideaal voor het verzamelen van sloopafval, grond en ander groenafval.

Big bags kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van de verschillende big bags? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste big bags bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.