text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PIR spouwisolatie

7 producten gevonden

Wat is PIR spouwisolatie?

PIR spouwisolatie, oftewel Polyisocyanuraat spouwisolatie, is een geavanceerd isolatiemateriaal dat bestaat uit hardschuimplaten. Deze PIR platen zijn specifiek ontworpen om te worden toegepast in de spouwmuur, de tussenruimte van een dubbele muur. Ze onderscheiden zich door hun hoge isolatiewaarde, brandwerendheid en duurzaamheid. De PIR spouwplaten zijn vaak voorzien van een reflecterende aluminiumlaag, wat bijdraagt aan de thermische efficiëntie. Bij het isoleren van een spouwmuur met PIR wordt niet alleen het warmteverlies verminderd, maar ook het wooncomfort verhoogd. Het is een investering die bijdraagt aan een lagere energierekening en een duurzamere woning.

Waarom je spouwmuur isoleren met PIR-platen?

PIR spouwmuurisolatie is een prominente keuze voor zowel nieuwbouw als renovatie. Deze isolatieplaten, vervaardigd uit hardschuim, bevatten een meer lagen complex: een matgrijze zijde bestand tegen cement en een reflecterende aluminiumzijde. Het is cruciaal dat bij het aanbrengen de aluminiumzijde naar de spouw wijst, waarbij de matgrijze kant de binnenmuur raakt. Een innovatief tand-en-groef kliksysteem faciliteert een naadloze verbinding tussen de platen, wat het installatieproces vereenvoudigt.

PIR spouwisolatie van Kingspan Therma

Met jarenlange expertise in isolatie presenteert Kingspan Therma zijn eersteklas PIR isolatieplaten: de perfecte combinatie van gebruiksgemak en duurzaamheid. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, deze platen, gekenmerkt door hun vormvastheid en blijvend thermisch rendement, zijn een uitmuntende keuze. Speciaal voor spouwmuren in zowel woning- als utiliteitsbouw is er de Kingspan Therma spouwplaat. Gemaakt van vezelvrij hardschuim en aan beide zijden uitgerust met een reflecterend alu meerlagen complex, zijn ze verkrijgbaar in diverse afmetingen om aan elke bouwbehoefte te voldoen.

PIR spouwisolatie kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je PIR spouwmuurisolatie kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste PIR spouwmuurisolatie op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.