text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Geluidsisolatie vloer

Geluidsisolatie voor vloeren is een essentiële overweging in moderne bouwprojecten. Of het nu gaat om het verminderen van geluidslast in een appartement, het creëren van een rustige omgeving in een huis, of het verbeteren van de privacy in kantoorruimtes, geluidsisolatie in vloeren speelt hierin belangrijke rol. Lees meer

 

22 producten gevonden

Wat zijn de voordelen van geluidsisolatie van je vloer?

Geluidsisolatie in vloeren biedt meerdere voordelen. Het dempt contactgeluid tussen je verdiepingsvloeren, wat zorgt voor een rustigere en meer geconcentreerde omgeving. Het is vooral voordelig in appartementen en meergezinswoningen, waar geluid van buren of van buitenaf storend kan zijn. Bovendien draagt het bij aan het algemene comfort en verhoogt het de waarde van het pand.

Wanneer gebruik je geluidsisolatie bij je vloer?

Geluidsisolatie is geschikt voor diverse toepassingen. In appartementen is het bijna onmisbaar voor het creëren van een rustige leefomgeving. In eengezinswoningen biedt het extra privacy, vooral in ruimtes zoals slaapkamers en studeerkamers. Ook in commerciële gebouwen, zoals kantoren en hotels, is het effectief voor het verhogen van comfort en het verminderen van geluidshinder.

Welk geluidsisolatie materiaal gebruik je bij welke vloer?

Het is belangrijk om te bepalen welk type vloer je gaat leggen, voordat je het beste isolatiemateriaal tegen geluid kan bepalen.

  • Geluidsisolatie houten vloer: gefosfateerde isolatieplaten zijn ideaal voor houten vloeren, vooral in appartementen. Ze bieden niet alleen uitstekende geluidsisolatie maar voldoen ook aan de strenge eisen van het bouwbesluit.
  • Geluidsisolatie betonnen vloer: voor betonnen vloeren is steenwol een uitstekende keuze. Het is niet alleen geluidsisolerend, maar ook stevig en duurzaam, waardoor het een langdurige oplossing biedt.
  • Geluidsisolatie zolder vloer: isolatieplaten zijn perfect voor zolderruimtes. Deze platen bieden niet alleen geluidsisolatie, maar verhogen ook de stabiliteit en bruikbaarheid van de zoldervloer. Geluidsisolatie
  • PVC vloer: geluidsisolerende ondervloeren zijn geschikt voor PVC vloeren. Deze ondervloeren verminderen effectief het loopgeluid en verbeteren de akoestische eigenschappen van PVC vloeren, wat ze ideaal maakt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Geluidsisolatie voor je vloer kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je geluidsisolatie voor je vloer kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste geluidsisolatie voor je vloer bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.