text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Plat dak van de buitenkant isoleren

Zoek je naar oplossingen voor isolatie van een plat dak specifiek voor aan de buitenkant? Ontdek hier onze producten en diensten voor jouw bouwprojecten. Lees meer

36 producten gevonden

Welk isolatiemateriaal is geschikt voor een platdak van buitenaf isoleren?

Bij het isoleren van een platdak van buitenaf is de keuze van het isolatiemateriaal cruciaal. Materialen zoals PIR en EPS worden vaak aanbevolen vanwege hun hoge isolatiewaarde en vochtbestendigheid. Deze materialen zijn niet alleen effectief in het verminderen van warmteverlies, maar ze zijn ook duurzaam en bestand tegen diverse weersomstandigheden.

Hoe isoleer je een platdak van buitenaf?

Een correcte installatie is essentieel voor de effectiviteit van platdak isolatie buitenaf. Het proces begint met een grondige inspectie van het bestaande dak om eventuele beschadigingen of lekkages te identificeren. Vervolgens wordt het isolatiemateriaal aangebracht, waarbij nauwkeurigheid en aandacht voor details van groot belang zijn. Zorg ervoor dat het materiaal goed aansluit en dat er geen kieren of gaten zijn, aangezien deze de isolatiewaarde kunnen verminderen.

Duurzaamheid en onderhoud

Naast het leveren van thermische voordelen draagt platdak isolatie buitenaf ook bij aan de duurzaamheid van het bouwwerk. Goed geïsoleerde daken hebben een langere levensduur en zijn minder vatbaar voor problemen, zoals vocht en schimmel. Regelmatig onderhoud en inspecties zijn belangrijk om de integriteit van de isolatie te waarborgen en om tijdig eventuele problemen aan te pakken.

Platdak isolatie voor buitenaf kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je platdak isolatie voor buitenaf kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste platdak isolatie voor buitenaf bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.