text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Brandklasse
Filter 92 resultaten

Platdak binnenuit isoleren

Platdak van binnenuit isoleren is een essentiële stap in het verhogen van de energie-efficiëntie en het comfort van gebouwen. Ontdek onze isolatiematerialen voor het isoleren van een platdak van binnenuit. Lees meer

92 producten gevonden

Welk isolatiemateriaal voor het isoleren van je platdak van binnenuit?

De keuze van isolatiemateriaal is bepalend voor de effectiviteit van platdak isolatie binnenuit. Materialen zoals steenwol of glaswol zijn populair vanwege hun goede isolerende eigenschappen en vermogen om vocht te reguleren. Deze materialen zorgen niet alleen voor een aanzienlijke vermindering van warmteverlies maar bieden ook een lange levensduur en zijn makkelijk te installeren.

Hoe isoleer je een platdak van binnenuit?

Een nauwkeurige installatie is cruciaal. Start met een inspectie van het dak om zeker te zijn dat er geen lekkages of structurele problemen zijn. De isolatie wordt vervolgens tussen de dakbalken aangebracht. Zorg voor een naadloze pasvorm en let op de afwerking rondom leidingen en ventilatiekanalen, aangezien luchtlekken de efficiëntie kunnen verminderen.

Ventilatie en Vochtbeheersing

Bij het isoleren van een platdak van binnenuit moet je rekening houden met ventilatie en vochtbeheersing. Een correct geplaatste dampremmende laag is noodzakelijk om condensatie binnen de dakconstructie te voorkomen. Daarnaast is goede ventilatie essentieel om vochtophoping en de daarmee samenhangende problemen zoals schimmelvorming te voorkomen.

Platdak isolatie voor binnenuit kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je platdak isolatie voor binnenuit kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste platdak isolatie voor binnenuit bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.