text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Schuin dak buitenaf isoleren

Het isoleren van een schuin dak van buitenaf is een effectieve manier om je gebouw energiezuiniger en comfortabeler te maken. Een schuin dak van buitenaf isoleren draagt bij aan een stabielere temperatuur binnenshuis, zowel in de winter als in de zomer. Ontdek het aanbod. Lees meer

Wat zijn de voordelen van schuin dak buitenaf isolatie?

Bij het kiezen van isolatiemateriaal voor een schuin dak aan de buitenzijde is het belangrijk de voordelen te overwegen. Deze isolatiemethode biedt niet alleen een verbeterde verwarming van je gebouw, maar verbeterd ook de geluidsisolatie. 

Welke materialen zijn geschikt voor schuin dak buitenaf isoleren?

Voor de isolatie van een schuin dak aan de buitenzijde is het meest geschikte materiaal isolatie platen. In ons assortiment hebben we isolatieplaten van Kingspan en Pavatex. Elk merk heeft zijn unieke eigenschappen en voordelen. Onze isolatieplaten zijn duurzaam, weerbestendig en eenvoudig te installeren.

Hoe wordt schuin dak buitenaf isolatie geïnstalleerd?

De installatie van schuin dak buitenkant isolatie is een precisiewerk dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Het proces omvat het aanbrengen van isolatiematerialen aan de buitenkant van het dak, gevolgd door het plaatsen van de dakbedekking. Bij PontMeyer adviseren wij je graag over de beste isolatiematerialen voor jouw specifieke project.

Schuin dak buitenaf isolatie kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je schuin dak buitenaf isolatie kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste schuin dak buitenaf isolatie bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.