text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Dakfolie buitenzijde

Buitenzijde dakfolie omvat dampopen folie, die een essentiële bescherming biedt aan isolatiematerialen, met name tegen vocht, schimmel en rot. Lees meer

7 producten gevonden

Materiaal dakfolie buitenzijde

Damp-open folie wordt aangebracht aan de buitenzijde van de constructie. In daktoepassingen bevindt de koude zijde zich tussen de dakbedekking en het isolatiemateriaal. De functie van damp-open folie is tweeledig: het laat eventueel vocht in de constructie naar buiten ontsnappen en voorkomt tegelijkertijd dat vocht van buitenaf naar binnen dringt. Het belangrijkste doel van deze folie is om het isolatiemateriaal droog te houden, waardoor de isolatiewaarde behouden blijft en het materiaal in goede staat blijft.

Plaatsing van dampopen folie

Damp-open folie dient altijd aan de koude zijde geplaatst te worden, terwijl dampremmende folie aan de warme zijde wordt gebruikt. Om te voorkomen dat vocht nog steeds via kieren in de constructie binnendringt, is het belangrijk om de folie bij de naden te laten overlappen en ze indien nodig af te dichten met geschikte folietape.

Dakfolie voor buitenzijde kopen bij PontMeyer

Wil je dakfolie voor buitenzijde kopen? Dan ben je bij PontMeyer aan het juiste adres. Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste producten op voorraad. Hierdoor leveren we je bestelling in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen op het gewenste adres of de gewenste bouwlocatie. Uiteraard kun je platdak isolatie ook bij ons ophalen. Dan helpen wij je met het inladen.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Wil je op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Bekijk dan onze actiepagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief.