text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

XPS isolatieplaten

XPS isolatieplaten staan bekend om hun hoge isolatiewaarde en druksterke. Deze platen, gemaakt van geëxtrudeerd polystyreen, zijn een populaire keuze in de bouw. Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor diverse toepassingen, zoals vloerisolatie en dakisolatie.

8 producten gevonden

Wat zijn de voordelen van XPS isolatieplaten?

XPS isolatieplaten zijn van hard kunstofschuim gemaakt en bieden voordelen die ze een goede keuze maken voor jouw bouwprojecten. Ten eerste, hun isolerend vermogen van hoge kwaliteit, wat helpt bij het aanzienlijk verminderen van energiekosten. Daarnaast is een XPS isolatiemateriaal vochtbestendig en dankzij de stevigheid zorgt voor een langdurige prestatie zonder significante slijtage of schade.

Waarvoor gebruik je XPS isolatieplaten?

XPS isolatieplaten zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Ze zijn ideaal voor het isoleren van vloeren, muren, daken en funderingen. XPS isolatieplaten zijn ook een populaire keuze voor het isoleren van kelders, kruipruimtes en garages, vanwege de vochtbestendigheid en stevige structuur. Bovendien is het gemakkelijk te snijden en te installeren, wat het materiaal makkelijk toepasbaar maakt.

Wat is de RD-waarde van XPS isolatieplaten?

De RD-waarde van een XPS isolatieplaat is een maatstaf voor de isolerende weerstand die het biedt. Hoe hoger de RD-waarde, hoe beter de isolerende eigenschappen van het materiaal. XPS platen staan bekend om hun hoge RD-waarden, wat betekent dat ze uitstekend presteren in het behouden van warmte en het verminderen van energiekosten. Bij het kiezen van XPS isolatieplaten is het belangrijk om de juiste dikte en specificaties te overwegen om de optimale isolatiewaarde voor jouw project te garanderen.

XPS isolatieplaten kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je XPS isolatieplaten kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste XPS isolatieplaten bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.