text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

XPS 30 mm

Waarom kiezen voor XPS platen van 30 mm?

XPS 30 mm isolatie biedt veel voordelen. Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen blijft de temperatuur binnen optimaal geregeld, zelfs in vochtige omstandigheden. Dit helpt energie te besparen en zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Bovendien is XPS 30 mm duurzaam en bestand tegen vocht. Met onze hoogwaardige XPS platen van 30 mm dikte ben je verzekerd van een efficiënte en effectieve isolatieoplossing voor jouw bouwproject.

Wanneer gebruik je XPS isolatie van 30 mm?

XPS 30 mm is ideaal voor verschillende toepassingen in de bouw. Naast dat het een uitstekende keuze is voor de isolatie van vochtige ruimtes, kan je het ook gebruiken voor het isoleren van je vloer, wand en dak.

XPS 30 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je XPS 30 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste XPS 30 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.