text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

XPS 20 mm

Voordelen van XPS 20 mm

Met XPS isolatie 20 mm kies je voor een topkwaliteit isolatiemateriaal dat niet alleen effectief warmteverlies tegengaat, maar ook lichtgewicht is, wat de installatie vergemakkelijkt. Deze platen zijn resistent tegen vocht en schimmel, waardoor ze ideaal zijn voor zowel droge als vochtige omgevingen. Bovendien is werken met XPS plaat 20 mm prettig voor je huid en draag je bij aan een groenere toekomst, omdat ze volledig recyclebaar zijn. Hiermee investeer je in een duurzame oplossing die op lange termijn ook nog eens kostenbesparingen oplevert.

Wanneer gebruik je XPS 20 mm?

Vanwege de sterke drukvastheid van XPS platen 20 mm zijn ze de ideale keuze voor plekken met een hoge mechanische belasting, zoals de isolatie van badkamervloeren of zwembaden. Daarnaast zijn ze ook populair bij het isoleren van kruipruimtes en ondervloeren, waarmee je zorgt voor een solide basis in elk bouwproject.

XPS 20 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je XPS 20 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste XPS 20 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.