text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Productgroep
Merk
Toepassing
Afmeting (mm)
Dikte (mm)
Toon meer Toon minder
Rd-waarde
Toon meer Toon minder
Brandklasse
Filter 18 resultaten

XPS isolatie

18 producten gevonden

XPS isolatie

Een goede isolatie begint met het kiezen van het juiste isolatiemateriaal. XPS isolatie is ideaal voor het isoleren van vochtige ruimtes. Het materiaal is waterdicht en heeft een gladde structuur. XPS wordt gemaakt van polystyreen, dit is een petrochemische kunststof. Lees verder als u meer wilt weten over deze isolatieplaten en de bijbehorende voordelen.

Wat is XPS isolatiemateriaal?

XPS (ook wel geëxtrudeerd polystyreen genoemd) is isolatiemateriaal met een hoge celdichtheid waardoor de druksterkte hoog is. Ook heeft XPS een hoge waterdampdiffusieweerstand, waardoor het minder lucht en vocht doorlaat. XPS is dan ook ideaal voor het isoleren van kruipruimtes, vochtige vloeren en funderingsmuren. Dit materiaal is bestand tegen schimmels en zeer gebruiksvriendelijk.

XPS platen

XPS isolatie bestaat uit platen en is voor verschillende doeleinden geschikt. Nogmaals is het perfect te gebruiken voor het isoleren van vochtige ruimtes. Daarnaast is het door zijn hoge druksterkte ook zeer geschikt voor isolatie van ondergronden met een hoge mechanische belasting, zoals de isolatie van een badkamervloer of zwembad. De platen zijn licht van gewicht, makkelijk te snijden en irriteren niet aan de huid. Tot slot zijn deze platen volledig recyclebaar.

XPS isolatie kopen bij PontMeyer

Bestel uw XPS isolatie eenvoudig online. De XPS platen zijn in verschillende afmetingen en diktes bij ons verkrijgbaar. U kunt uw XPS isolatie zelf afhalen op één van onze afhaalvestigingen of uw bestelling laten bezorgen.

Heeft u nog vragen over XPS isolatie en de mogelijkheden van dit materiaal? Of bent op zoek naar een andere vorm van isolatiemateriaal, zoals isolatiewol of glaswol? Bekijk dan onze webshop of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar.