text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Steenwol rol met spijkerflens 

Steenwol rol met spijkerflens is een veelzijdig isolatiemateriaal dat zowel isolerend als geluiddempend werkt. Het is speciaal ontworpen voor een eenvoudige en efficiënte installatie. Ontdek ons aanbod. Lees meer

11 producten gevonden

Wat is steenwol met spijkerflens en hoe verschilt het van andere isolatiematerialen?

Steenwol met spijkerflens is een innovatieve isolatievorm waarbij de steenwol rol is uitgerust met een spijkerflens. Deze flens is een aluminium rug die een dampremmende functie heeft en maakt het mogelijk de isolatie snel en zonder extra bevestigingsmaterialen aan te brengen. Dit onderscheidt het van traditionele isolatiematerialen, waarvan het aanbrengen vaak tijdrovender is in de installatie. Steemwol rol met spijkerfles is ideaal isolatiemateriaal voor zowel dak- als vloerisolatie.

Hoe breng je spijkerflens isolatie aan?

Spijkerflens isolatie aanbrengen is relatief eenvoudig. Het proces begint met het op maat snijden van de steenwol rollen. Vervolgens gebruik je de spijkerflens om de isolatie direct op de houten structuren te bevestigen. Zorg ervoor dat de isolatie goed tussen de balken past en dat de spijkerflens strak tegen het hout aangedrukt wordt. Door de eenvoudige installatiemethode is het een tijdbesparende oplossing voor veel bouwprojecten.

Waarom kiezen voor isolatie met spijkerflens?

Isolatie met spijkerflens biedt diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel is de eenvoud van installatie, waardoor tijd en arbeidskosten bespaard worden. Daarnaast biedt steenwol met spijkerflens uitstekende thermische en geluiddempende eigenschappen, wat bijdraagt aan een comfortabele leef- of werkomgeving. Het is ook een duurzaam product, bestand tegen vocht en schimmel, wat de levensduur van het gebouw verlengt. Kortom, steenwol met spijkerflens is een efficiënte en duurzame keuze voor elk bouwproject.

Steenwol rol met spijkerflens kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je steenwol rol met spijkerflens kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste steenwol rol met spijkerflens bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.