text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Steenwol 140 mm

15 producten gevonden

Wat zijn de eigenschappen van steenwol 140 mm?

Steenwol 140mm onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen. Het biedt superieure weerstand tegen kou, waardoor het effectief is voor isolatie. De vezelstructuur van steenwol zorgt voor uitstekende geluidsabsorptie. Het materiaal is milieuvriendelijk, gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen. De vochtbestendigheid van steenwol helpt bij het behouden van de isolatie-integriteit.

Wat zijn de voordelen van steenwol 140 mm?/h2>

De voordelen van steenwol 140 mm zijn veelomvattend. Het biedt uitstekende isolatie, wat leidt tot vermindering van energieverbruik en kosten. De geluidsisolerende eigenschappen zorgen voor een rustigere en comfortabelere leef- en werkomgeving. Daarnaast draagt de brandveiligheid van steenwol bij aan een verhoogde bescherming tegen brand. De duurzaamheid van het materiaal garandeert een langdurige isolatieprestatie.

Waarvoor gebruik je steenwol 140 mm?

Steenwol 140mm wordt breed ingezet in de bouwsector voor verschillende doeleinden. Het is ideaal voor isolatie van daken, muren en vloeren, zowel in nieuwbouw als bij renovatieprojecten. De dikte van 14 cm maakt het bijzonder effectief voor projecten waar hoge isolatiewaarden vereist zijn. Bovendien wordt het vaak gebruikt in situaties waar geluidsreductie essentieel is, zoals in appartementencomplexen en kantoren, vanwege de geluidsisolerende eigenschappen.

Steenwol 140 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je steenwol 140 mm kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste steenwol 140 mm bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.