text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Rockwool steenwol

22 producten gevonden

Waarom kiezen voor Rockwool steenwol?

Steenwol van Rockwool is uniek in zijn soort. Het materiaal biedt uitstekende isolerende eigenschappen, is brandveilig, stevig en geluidsisolerend. Deze combinatie maakt het een geschikte keuze voor uiteenlopende bouwprojecten, waarbij veiligheid, duurzaamheid en comfort voorop staan.

Waarvoor gebruik je Rockwool steenwol?

Rockwool steenwol is veelzijdig inzetbaar. Het is ideaal voor het isoleren van daken, muren, vloeren en zelfs voor industriële toepassingen. Of je nu een woning, kantoor of industrieel pand wilt isoleren, Rockwool steenwol biedt een effectieve oplossing voor zowel warmte- als geluidsisolatie.

Alles over het merk Rockwool

Rockwool heeft zich door de jaren heen bewezen als een betrouwbare en innovatieve speler in de bouwmarkt. Hun focus op duurzaamheid, kwaliteit en voortdurende innovatie maakt hen een gerespecteerde naam in de industrie. Met Rockwool steenwol kies je voor een product dat niet alleen je huidige bouwbehoeften vervult, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Rockwool steenwol kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je Rockwool steenwol kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste Rockwool steenwol bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.