text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PIR 90 mm

Wat zijn de voordelen van PIR 90 mm?

PIR 90 mm staat niet alleen bekend om zijn uitstekende isolatie eigenschappen, maar ook om zijn indrukwekkende waterbestendigheid. In vochtige omgeving of in situaties waar blootstelling aan water een zorg kan zijn, bewijst PIR isolatie 90 mm zich als een onmisbare keuze. Deze waterafstotende eigenschap zorgt ervoor dat de integriteit van het isolatiemateriaal behouden blijft, wat resulteert in een langdurige prestatie zonder verlies van kwaliteit. Kortom, voor projecten waar waterbestendigheid centraal staat, zoals bij het isoleren van je dak, biedt PIR 90 mm een betrouwbare en duurzame oplossing.

PIR 90 mm door Kingspan

In ons assortiment vind je de PIR platen 90 mm van Kingspan. Met Kingspan kies je niet alleen voor een product, maar voor een belofte van betrouwbaarheid, vooruitstrevende innovatie en compromisloze kwaliteit in isolatie.

PIR 90 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je PIR 90 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste PIR 90 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.