text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PIR 80 mm

6 producten gevonden

Waarom kiezen voor PIR 80 mm?

PIR 80 mm combineert kwaliteit met gebruiksgemak, waardoor het een favoriet is voor veel bouwprojecten zoals het isoleren van je wand of dakisolatie. De PIR plaat 80 mm is ontworpen om eenvoudig te snijden en te plaatsen, waardoor je aanzienlijk minder tijd besteedt aan de installatie. Met 80 mm PIR krijg je een isolatie die zowel betrouwbaar als handig is.

Wat is de Rd waarde van PIR 80 mm?

Met een PIR isolatie van 80 mm haal je sterke isolatiewaardes in huis. De Rd-waarde staat voor de warmteweerstand van het isolatiemateriaal zelf. Bij een dikte van 80 mm ligt de Rd-waarde voor PIR vaak tussen 3,08 en 3,48 m²·K/W.

Welke Rc waarde heeft PIR 80 mm?

Met een PIR isolatie van 80 mm bereik je een Rc-waarde van 4,10 m²·K/W. Deze waarde benadrukt de efficiëntie van PIR in deze dikte, wat het een uitmuntende keuze maakt voor projecten waar hoogwaardige isolatie een vereiste is, zelfs als de beschikbare ruimte beperkt is.

PIR 80 mm door Kingspan

Bij ons in het assortiment vind je de hoogstaande PIR platen 80 mm van Kingspan. Kingspan staat voor betrouwbaarheid, innovatie en kwaliteit.

PIR 80 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je PIR 80 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste PIR 80 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.