text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PIR 70 mm

5 producten gevonden

De voordelen van PIR 70 mm

PIR platen 70 mm zijn een uitstekende keuze voor het isoleren van vloeren. Door hun solide dikte bieden ze een betrouwbare beschermingslaag die helpt om ongewenste temperatuurwisselingen te minimaliseren. Hierdoor blijft je vloer aangenaam aanvoelen, of het nu winter of zomer is. Bovendien zijn PIR plaat 70 mm eenvoudig te plaatsen, waardoor de installatie efficiënt en soepel verloopt. Je kan PIR 70 mm ook toepassen voor het isoleren van muren en daken. Geniet van een comfortabel binnenklimaat met 70 mm PIR isolatieplaten.

Wat is de Rc waarde van PIR 70 mm?

De PIR isolatie van 70 mm kent een Rc-waarde van 3,65 m²·K/W. Dit toont aan hoe effectief PIR isolatie van deze dikte presteert, waarmee het een solide optie is voor isolatietoepassingen die zowel kwaliteit als efficiëntie vereisen.

Welke Rd waarde heeft PIR 70 mm?

De PIR isolatieplaten met een dikte van 70 mm beschikken over een Rd-waarde van 3,15 m²·K/W. Dit geeft inzicht in de directe isolerende capaciteit van het materiaal, wat benadrukt hoe krachtig PIR 70 mm is in het beperken van warmteoverdracht.

PIR 70 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je PIR 70 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste PIR 70 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.