text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PIR 30 mm

10 producten gevonden

Waarom is PIR 30 mm de beste keuze voor jou?

Een PIR plaat 30 mm is niet alleen licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, maar zorgt ook voor een comfortabel binnenklimaat. Of het nu gaat om wand- of dakisolatie, met PIR isolatie 30 mm bereik je optimale warmteregulatie zonder veel ruimte te verbruiken.

PIR 30 mm van Kingspan

Ontdek in ons assortiment de PIR isolatieplaten 30 mm van Kingspan. Kingspan staat bekend om excellente kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve isolatieoplossingen.

PIR 30 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je PIR 30 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste PIR 30 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.