text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Brandklasse
Filter 34 resultaten

PIR 20 mm

34 producten gevonden

Waarom kiezen voor PIR 20 mm?

PIR isolatiemateriaal met een dikte van 20 mm biedt diverse voordelen. Naast dat het licht van gewicht is, is het ook makkelijk te verwerken en zorgt het voor een optimale warmteregulatie zonder veel ruimte in beslag te nemen. De PIR platen zijn erg geschikt voor vloerisolatie.

PIR 20 mm van Kingspan

Kingspan staat bekend om de kwaliteit van hun isolatiemateriaal. Daarnaast richten zij zich ook op de duurzaamheid van de materialen. In ons assortiment vind je het isolatiemateriaal PIR 20 mm van Kingspan.

PIR 20 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je PIR 20 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste PIR 20 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.