text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PIR 120 mm

De voordelen van pir isolatie 120 mm

PIR 120 mm zijn isolatieplaten van kwaliteit. Dankzij het lichte gewicht is de PIR plaat 120 mm eenvoudig te hanteren en te plaatsen. Het draagt bij aan een prettig binnenklimaat. Of het nu gaat om het isoleren van wanden, vloeren of daken, met pir 120 mm bereik je een efficiënte temperatuurregeling zonder dat het veel plek inneemt.

PIR 120 mm van Kingspan

In ons assortiment vind je 120 mm PIR platen van Kingspan. Met Kingspan staat voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid van de isolatie.

PIR 120 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je PIR 120 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste PIR 120 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.