text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

PIR 100 mm

7 producten gevonden

Waarom PIR 100 mm de juiste keuze is

Met PIR isolatie 100 mm profiteer je van een voortreffelijke isolatiewaarde. Het materiaal is niet alleen doeltreffend in het handhaven van een comfortabel binnenklimaat, maar de PIR plaat 100 mm is ook eenvoudig op maat te snijden. Daardoor is het een perfecte aansluiting en beperkt het warmteverlies tot een minimum bij bijvoorbeeld het isoleren van je vloer.

Wat is de RC waarde die je kan halen met PIR 100mm?

Bij het kiezen van 100 mm PIR isolatie speelt de Rc-waarde een cruciale rol. Een hogere Rc-waarde wijst op een betere isolatie van de constructie. Met 100 mm PIR kan je een Rc-waarde tot 4,5 m2 K/W bereiken. Dit is ook de vereiste waarde volgens recente bouwvoorschriften voor spouwisolatie bij nieuwbouw. Met de PIR spouwplaat van Kingspan bereik je deze norm moeiteloos.

PIR 100 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je PIR 100 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste PIR 100 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.