text.skipToContent text.skipToNavigation

Jackodur isolatie

15 producten gevonden

Jackodur is een groene polystyreen schuimstof (XPS) ook bekend als polystyreen hardschuim.
Jackodur is een drukvast en vochtbestendig isolatieplaat. Dit XPS hardschuim wordt toegepast bij de isolatie van omgekeerde daken, vloerisolatie, muurisolatie, spouwmuurisolatie. Jackodur heeft ook een behoorlijk aantal artikelen die vochtbestendig zijn en bijvoorbeeld in badkamers kunnen worden ingezet, maar ook dakisolatie aan de buitenkant en kelderisolatie.

Het Jackoboard Plano

Een populaire lijn van Jackodur is het Jackoboard Plano. Deze platen van geëxtrudeerd polystyreenhardschuim zijn waterafstotend. Daarnaast zijn de eenvoudig te bewerken. Door een gemodificeerde mortellaag aan beide zijden zijn ze betelbaar en bepleisterbaar en zijn ze ook te plamuren. De Jackoboard Plano platen hebben uitstekende thermische eigenschappen en zijn daaorm bij uitstek geschikt voor warmte-isolatie. Doordat dit isolatiemateriaal bestaat uit tegelelementen bestaat zijn ze zeer geschikt voor binnenafwerking. Ook zeer geschikt voor ruimtes met een hoge vochtbelasting.

Jackodur kopen bij PontMeyer

Op deze pagina vindt u het Jackodur assortiment van PontMeyer. Een aantal van deze artikelen hebben we in voldoende mate op voorraad waardoor we deze snel kunnen leveren. Wanneer er geen voorraad is kunnen we ove rhet algemeen concreet aangeven wanneer we bij u kunnen leveren. Naast de webshop heeft u ook de mogelijkheid om één van onze fysieke vestigingen te bezoeken. Op onze vestigingen pagina kunt u zien welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is. De meeste van deze vestigingen hebben het unieke drive inn concept. Waardoor u met uw bus naar binnen kunt rijden en dus droog kunt laden..