text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Knauf Naturoll 037

15 producten gevonden

Knauf Naturoll 037 is glaswoldeken op rol, gemaakt op basis van ECOSE® technology. Dit is een duurzame techniek waarbij gerecyclede materialen omgezet worden tot een natuurlijk bindmiddel. Naturoll 037 bevat bio-based grondstoffen die de oorspronkelijke chemicaliën van de bindmiddelen vervangen. Dit maakt het isolatiemateriaal duurzaam. Daarnaast staan de glaswolrollen van Knauf Insulation bekend om hun thermische en akoestische isolatie. De rollen van Knauf 037 hebben een goede thermische prestatie met lambda waarde van 0,037 W/mK. Verder zijn ze niet-brandbaar en hebben ze brandklasse A1.

Verschillende afmetingen Naturoll 037

Knauf Naturoll 037 komt in verschillende diktes, zoals 380 mm en 580 mm. Is het materiaal te dik? Prop het dan niet in de ruimte waar het geplaatst moet worden, maar snijd er een deel vanaf met een stanleymes. Dit komt niet alleen het materiaal, maar ook de isolatiewaarde ten goede. Daarnaast wordt het geleverd op rol, waardoor je Knauf 037 eenvoudig op maat kunt maken.

Toepassingen Knauf Naturoll 037

Naturoll 037 is geschikt voor houtconstructies met veel ruimte. Zo wordt het materiaal gebruikt als muurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Daarnaast is het ook geschikt voor het plafond. Naturoll is zowel geschikt voor nieuwbouw als bij renovatie voor bestaande bouw. Door de veerkrachtigheid van het glaswol kan het eenvoudig en snel verwerkt worden.

Knauf Naturoll 037 kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijzen van Knauf Naturoll 037? Log dan in of maak in twee stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en het juiste glaswol bestellen. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestilgingen.