text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Isover isolatie

Ontdek Isover glaswol voor duurzame en efficiënte isolatie, geschikt voor wanden, vloeren, plafonds, gevels en daken. Versterk je isolatie met Isover voor een energie-efficiënte oplossing. Lees meer

27 producten gevonden

Wat is Isover isolatie?

Saint-Gobain Isover is wereldleider in isolatiematerialen, met een missie om comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgevingen te creëren. De Isover isolatie producten houden het binnenklimaat aangenaam en sluiten storende geluiden zo veel mogelijk buiten. Daarbij draagt vrijwel het gehele productassortiment bij aan brandveilig bouwen, met een A1 brandclassificatie.

Waarvoor gebruik je Isover isolatiemateriaal?

Isover isolatiemateriaal is er in meerdere productcategorieën zoals platen, tape en klimaatfolie, en is geschikt voor toepassing in wanden, vloeren, plafonds, gevels en daken, hierdoor kun je elke ruimte veilig en efficiënt isoleren.

Wat zijn de verschillende Isover isolatiematerialen?

Comfortpanel

Comfortpanel is een duurzame en veelzijdige Isover glaswolplaat, ideaal voor renovatie- en na-isolatiewerkzaamheden.

Rollisol

Isover Rollisol Plus is een veerkrachtige glaswoldeken met dampremmende aluminium bekleding en spijkerflenzen. Ideaal voor het thermisch en akoestisch isoleren van bestaande hellende daken, evenals voor akoestische isolatie op plafonds en in houten verdiepingsvloeren.

Renopan

Isover Renopan is een hoogwaardige glaswol isolatieplaten geschikt voor diverse toepassingen zoals thermische en akoestische isolatie van scheidingswanden, voorzetwanden, vloeren, plafonds, dakkapellen en borstweringen.

Systemroll

De Systemroll is een onbeklede glaswoldeken: hoogwaardige isolatie met hoge isolatiewaarde en PLUS-kwaliteit voor een jeuk- en stofvrije verwerking. Ideaal voor thermische, akoestische en brandveilige isolatie van houtskeletbouw, dak- en gevelelementen.

Mupan

De mupan is een stevige en vormvaste glaswol isolatieplaat, perfect voor het bereiken van een hoge isolatiewaarde bij het thermisch isoleren van spouwmuren.

Isover kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijs van de verschillende Isover producten? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste Isover isolatie bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.