text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

ISOVER

24 producten gevonden

Saint-Gobain ISOVER is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. Het is hun missie om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving. Hun producten houden het binnenklimaat aangenaam en sluiten storende geluiden zoveel mogelijk buiten. Bovendien heeft ISOVER voor vrijwel het gehele productassortiment de brandclassificatie A1 en draagt daarmee bij aan brandveilig bouwen.

ISOVER is geschikt voor toepassingen in wanden, vloeren, plafonds, gevels en daken. Of het nu gaat om dak- of zolderisolatie, met ISOVER isoleer je elke ruimte veilig en efficiënt.

ISOVER kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijs van de verschillende ISOVER producten? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste ISOVER isolatie bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.