text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Filter 61 resultaten

IsoBouw isolatie

IsoBouw is een merk van Isobouw Systems. Isobouw levert isolerende bouwproducten op basis van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPShr (met verhoogde warmte-isolerend rendement). Dit wordt Airpop® genoemd. Lees meer

61 producten gevonden

Wat is Airpop® van Isobouw?

Airpop® is een handelsnaam voor geëxpandeerd polystyreen (EPS) isolatiemateriaal dat wordt geproduceerd door Isobouw. Airpop®-isolatie wordt gebruikt voor thermische isolatie in gebouwen, waaronder toepassingen zoals dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie en kelderisolatie. Het materiaal is lichtgewicht, gemakkelijk te hanteren en heeft een hoge thermische weerstand, wat betekent dat het warmteverlies minimaliseert en de energie-efficiëntie van gebouwen verbetert.

Een van de kenmerken van Airpop®-isolatie is zijn vochtbestendigheid, wat het geschikt maakt voor toepassingen waar blootstelling aan vocht een potentieel probleem is. Het materiaal is duurzaam en heeft een lange levensduur, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van bouwconstructies.

Airpop®-isolatie wordt vaak gekozen vanwege zijn kosteneffectiviteit en prestatievoordelen. Het wordt gebruikt in een breed scala aan bouwprojecten, variërend van residentiële woningen tot commerciële en industriële gebouwen. Isobouw biedt verschillende producten en varianten van Airpop®-isolatie om te voldoen aan de specifieke isolatiebehoeften van verschillende projecten en situaties.

Isobouw isolatie kopen bij PontMeyer?

Het juiste IsoBouw product gevonden voor jouw project? Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste IsoBouw producten op voorraad. Ben je opzoek naar een IsoBouw aanbieding? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties en aanbiedingen.