text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Knauf glaswol

51 producten gevonden

Waarvoor gebruik je glaswol van Knauf?

Glaswol is ideaal voor de isolatie van daken, wanden, vloeren en zolders. Het helpt bij het verminderen van het energieverbruik, verhoogt het wooncomfort en zorgt voor een uitstekende geluidsisolatie. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, glaswol biedt een effectieve oplossing voor diverse isolatievraagstukken.

Glaswol van Knauf

Knauf staat bekend om kwalitatief hoogwaardige isolatieproducten. Met Knauf isolatie glaswol kies je voor een duurzame, betrouwbare en gemakkelijk te verwerken oplossing. De voordelen van glaswol Knauf zijn niet alleen de optimale isolatiewaarden, maar ook de eenvoudige installatie en de lange levensduur van het product.

Knauf glaswol kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je Knauf glaswol kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste Knauf glaswol op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.