text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Isover glaswol

27 producten gevonden

Waarvoor gebruik je glaswol van Isover?

Glaswol is uitermate geschikt voor de isolatie van daken, muren, vloeren en zolders. Het zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik, verhoogt het wooncomfort en biedt een superieure geluidsdemping. Zowel in nieuwbouw als bij renovatieprojecten is glaswol een veelgebruikte oplossing voor diverse isolatie-uitdagingen.

Glaswol van Isover

Kiezen voor Isover betekent kiezen voor topkwaliteit. Met Isover glaswol krijg je betrouwbaarheid en duurzaamheid waar het merk Isover om bekend staat. Isover glaswol is eenvoudig te verwerken, waardoor je projecten snel en efficiënt kunt afronden. Isover glaswol is licht van gewicht, buigzaam, veerkrachtig en behoudt zijn vorm. Hierdoor is het gemakkelijk op maat te snijden. Glaswol absorbeert moeiteloos onregelmatigheden in een constructie en voorkomt zo ongunstige luchtstromen.

Isover glaswol kopen bij PontMeyer

Wil je Isover glaswol kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste Isover glaswol op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.