text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Glaswoldekens

Een glaswoldeken is een minerale wol die geschikt is voor zowel warmte- als geluidsisolatie. Uiterst geschikt voor vloer- en dakisolatie. Lees meer

62 producten gevonden

Wat is een glaswoldeken?

Een glaswoldeken is een flexibel glaswol isolatiemateriaal, vervaardigd uit fijne glasvezels. Deze dekens zijn ontworpen voor een optimale isolatie en eenvoudige plaatsing in diverse bouwtoepassingen.

Voordelen van glaswoldekens?

Glaswoldekens bieden een uitstekende thermische isolatie, waardoor je energieverbruik en kosten dalen. Bovendien is een glaswoldeken geschikt tegen het geluid isoleren. Ze zijn licht van gewicht, makkelijk te snijden en passen zich moeiteloos aan vormen en hoeken aan.

Waarvoor gebruik je glaswoldekens?

Deze dekens zijn perfect voor de isolatie van daken, wanden, vloeren en zolders. Ze kunnen zowel in nieuwbouwprojecten als bij renovaties worden toegepast voor een verbeterde thermische en akoestische omgeving.

Hoe pas je glaswoldekens toe?

Bij de installatie van glaswoldekens zorg je ervoor dat de ruimte tussen de constructie-elementen volledig wordt opgevuld. Snijd de deken op maat en plaats deze stevig tussen de balken of frames. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat er geen kieren of gaten zijn, zodat koudebruggen worden voorkomen. Een dampremmende folie aan de warme zijde van de constructie zorgt ervoor dat vochtproblemen worden vermeden.

Glaswoldekens kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je glaswoldekens kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste glaswoldekens op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.