text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Glaswol rol met spijkerflens

Glaswol op rol met spijkerflens is de ideale keuze voor efficiënte en gebruiksvriendelijke isolatie. Door de geïntegreerde spijkerflens wordt de installatie aanzienlijk vereenvoudigd. Lees meer

9 producten gevonden

Wat is spijkerflens?

Spijkerflens is een toevoeging aan isolatiematerialen, zoals glaswol of steenwol. Het bestaat uit een flens met daaraan bevestigde spijkers of nagels, wat de bevestiging aan bouwelementen versnelt en vereenvoudigt. Je kunt het materiaal eenvoudig vastnieten aan bijvoorbeeld een houten balklaag.

Waarvoor gebruik je glaswol rol met spijkerflens?

De glaswol rol met spijkerflens is ideaal voor thermische en akoestische isolatie van wanden, daken en vloeren. De spijkerflens vergemakkelijkt het installatieproces aanzienlijk door te helpen de isolatie op zijn plaats te houden. Het voorkomt verschuiving tijdens de installatie en verzekert een strakke en naadloze pasvorm, waardoor koudebruggen worden voorkomen.

Wat zijn de voordelen van glaswol rol met spijkerflens?

Glaswol met spijkerflens beperkt warmteverlies en de energie-efficiëntie van gebouwen wordt verbeterd. Bovendien houdt het materiaal geluid tegen waardoor externe geluidsoverlast en geluid tussen ruimtes wordt gedempt. Met een glaswol rol met spijkerflens wordt geïnvesteerd in comfort, energiebesparing en geluidisolatie.

Hoe gebruik je glaswol met spijkerflens?

Het gebruik van glaswol met spijkerflens verandert de aanpak van isolatie aanzienlijk. Spijkerflens is een strip aan de rand van de glaswolrol, ontworpen om de installatie makkelijker te maken. Begin met het op maat snijden van de glaswol, zodat deze goed past in de ruimte die je wilt isoleren. Plaats vervolgens de glaswol tegen het oppervlak, waarbij je ervoor zorgt dat de spijkerflens uitsteekt aan de randen. De spijkerflens kan dan worden gebruikt om de glaswol direct op houten of metalen raamwerken te spijkeren of nieten, waardoor de isolatie stevig op zijn plaats blijft. Hierdoor wordt het proces niet alleen sneller, maar ook efficiënter en resulteert het in een strakkere en meer betrouwbare isolatielaag.

Glaswol rol met spijkerflens kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je glaswol rol met spijkerflens kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste glaswol rol met spijkerflens op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.