text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

EPS platen

EPS platen, bekend als een veelzijdig en betrouwbaar isolatiemateriaal, vormen een essentieel onderdeel in de bouw. Deze lichtgewicht platen zijn niet alleen efficiënt in het isoleren van gebouwen, maar draagt ook bij aan het besparen op energiekosten. Ontdek het aanbod van EPS isolatieplaten. Lees meer

17 producten gevonden

Wat maakt EPS platen een ideale keuze voor isolatie? 

EPS, voluit geëxpandeerd polystyreen, staat bekend om zijn isolerende eigenschappen. De unieke structuur van EPS platen zorgt voor een hoge weerstand tegen warmteverlies, waardoor je een besparing op energiekosten kunt realiseren. Daarnaast zijn EPS isolatieplaten licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en te installeren zijn in diverse constructies

Op welke manieren kunnen EPS platen worden toegepast?

EPS platen zijn niet alleen beperkt tot isolatie in traditionele bouw. Deze veelzijdige isolatieplaten hebben een breed scala aan toepassingen, zoals het isoleren van daken, muren en vloeren. Hun lichte gewicht maakt het ook ideaal voor gebruik in gevelsystemen en buitenmuur isolatie en als onderdeel van lichtgewicht constructies. Bovendien worden EPS platen vaak gebruikt in verpakkingen en als vormelementen in creatieve ontwerpen, vanwege hun gemakkelijke bewerkbaarheid en aanpassingsvermogen. Deze brede toepasbaarheid maakt EPS platen een flexibele keuze voor diverse bouw- en ontwerptoepassingen.

Hoe dragen EPS isolatieplaten bij aan duurzaamheid en milieu?

Isolatie EPS is niet alleen effectief in energiebesparing, maar draagt ook bij aan duurzaam bouwen. Deze platen zijn gemaakt van materiaal dat recyclebaar is, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze vormen. Bovendien draagt de lange levensduur van EPS isolatieplaat bij aan de vermindering van afval en de noodzaak voor vervanging op lange termijn.

EPS platen kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je EPS platen kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste EPS platen bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.