text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

EPS 50 mm

9 producten gevonden

Voordelen van EPS isolatie 50 mm

EPS 50 mm staat bekend om een breed scala aan voordelen. Ondanks zijn lichte gewicht is het sterk en vormvast. Daarnaast is het bestand tegen diverse temperatuurverschillen en vraagt geen onderhoud gedurende zijn levensduur. Een opmerkelijk kenmerk van EPS is dat het 100% recyclebaar is, waarmee je kiest voor een duurzamere bouw.

Toepassingsgebieden van EPS 50 mm

De toepasbaarheid van EPS 50 mm is veelzijdig. Bij dakisolatie zorgt het voor een betere warmte vasthouden en een optimaal energiebeheer. Als vloerisolatie biedt het een robuuste oplossing tegen de spleten tussen de isolatie en zorgt het voor een aangenaam binnenklimaat. Daarnaast is EPS 50 mm ook een voorkeurskeuze voor effectieve geluidsisolatie.

EPS 50 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je EPS 50 mm kopen bij PontMeyer? Maak dan eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan of log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Wij hebben de meeste EPS 50 mm op voorraad. Wil je geen enkele actie of aanbieding missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in één van onze vestigingen.