text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

EPS 100 mm

11 producten gevonden

Wat zijn de voordelen van EPS 100 mm?

EPS 100 mm isolatie staat bekend om zijn veelzijdige voordelen. Ten eerste biedt het een uitstekende isolatie, wat helpt om de energiekosten te verlagen. Daarnaast is het materiaal lichtgewicht, waardoor het eenvoudig te hanteren en te installeren is op de bouwplaats. Verder is EPS isolatie 100 mm vochtbestendig, wat bijdraagt aan een langere levensduur en minder onderhoud.

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden met EPS 100 mm?

EPS 100 mm is uiterst veelzijdig en kan voor diverse bouwtoepassingen worden ingezet. Het is ideaal voor isolatie van vloeren en muren. Ook draagt dit materiaal bij aan geluidsisolatie, wat zorgt voor een aangenamer binnenklimaat. Door zijn hoge druksterkte en vochtbestendigheid is het ook perfect voor gebruik in ondergrondse toepassingen en in vochtige omgevingen, zoals het isoleren van kruipruimtes. Het is een ideale keuze is voor verschillende projecten.

Hoe draagt EPS 100 mm bij aan duurzaamheid en milieu?

EPS isolatie 100 mm is niet alleen effectief in isolatie, maar draagt ook bij aan duurzaam bouwen. Het materiaal is 100% recyclebaar en dat heeft een positieve impact op het milieu. Door het gebruik van EPS 100 mm in je bouwproject, draag je bij aan een verminderde CO2-uitstoot, doordat de energiebehoefte voor verwarming en koeling afneemt. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze voor zowel nu als in de toekomst.

EPS 100 mm kopen bij PontMeyer

Ben je overtuigd en wil je EPS 100 mm kopen bij PontMeyer? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste EPS 100 mm bestellen. Schrijf je daarnaast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.