text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Bouwfolie

Bouwfolie wordt gebruikt voor het afdekken of bedekken van oppervlaktes die niet vies of blootgesteld mogen worden aan bepaalde stoffen. Het folie is gunstig geprijsd, sterk en zeer flexibel.

Bouwfolie toepassen

Bouwfolie kan op veel verschillende manieren worden toegepast. Het dikke plastic wordt vooral gebruikt voor het afdekken van vloeren, daken en gevels. Ook is het ideaal als inpakfolie of voor het afschermen van metselwerk. Op plekken waar nog geen ramen en deuren zijn, zie je vaak dat er bouwplastic wordt gebruikt om deze tijdelijk dicht te maken en bij betonnen vloeren wordt het toegepast om te voorkomen dat het te snel uithardt.

Bouwfolie kopen bij PontMeyer

Bouwfolie koop je eenvoudig en snel bij PontMeyer. Maak in twee simpele stappen een account bij ons aan en log in. Daarna kun je jouw persoonlijke prijzen inzien en plaats je gemakkelijk en snel jouw bestelling. Wij hebben het meeste bouwfolie op voorraad. Zo kunt je direct online jouw bestelling plaatsen. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 uur bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.