text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Funderingsbekisting

30 producten gevonden

In het assortiment van PontMeyer hebben we verschillende soorten funderingsbekisting. U vindt onder andere een uitgebreid assortiment aan Isobouw funderingsbekisting. Naast Isobouw is er ook De Hoop als merk aanwezig. Het betreft in alle gevallen EPS.

Belangrijk artikel van Isobouw is de powerkist. Deze funderingsbekisting heeft losse bodemplaten en zijwanden. Deze losse elementen zijn voorzien van onbreekbare PS-stroken als wapening. Dit maakt dat de Isobouw bekisting behoort tot de sterkste in de markt. Naast de sterkte is het ook nog eens eenvoudiger te verwerken dan de traditionele u-vormige EPS-systemen.

Eigenschappen Isobouw funderingsbekisting

De funderingsbekisting van Isobouw bestaat uit drie elementen. Deze drie elementen zijn voorzien van geïntegreerde PS-stroken en zowel de bodemplaten als de zijwanden. Dit maakt dat het de sterkste EPS funderingsbekisting in de markt is.

Doordat het driedelig is kan het eenvoudig en snel verwerkt worden. Hierdoor heeft het een snelle bouwtijd. Bijkomend voordeel is dat het ook nog eens zeer arbo-vriendelijk is. De verwerkingssnelheid ontstaat vooral uit de snelle plaatsing en het feit dat er geen aanvullend zand nodig is. Ook kunt u werkzaamheden zoals het vlechten van wapening met bouwstaalmatten, plaatsen van afstandhouders en het aanbrengen van sparingen veel sneller uitvoeren.

Naast het bovengenoemde heeft de Isobouw funderingsbekisting nog een aantal eigenschappen die dit artikel onderscheidend maakt. Eén van die zaken is dat de Isobouw bekisting goede isolerende eigenschappen heeft.

Funderingsbekisting kopen bij PontMeyer

Op deze pagina vindt u een aantal veel voorkomende artikelen als het gaat om funderingsbekisting. De meeste artikelen die u ziet zijn bij ons op voorraad. Dit betekent dat we snel en betrouwbaar kunnen leveren.

Als er voorraad is betekent dat wanneer u voor 13.00 uur bestelt het de volgende dag in huis is. We leveren op de door u gewenste locatie. Dit kan dus ook de bouwlocatie zijn. Mocht u niet direct het door u gewenste artikel kunnen vinden dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen altijd samen met u kijken of we iets voor u kunnen betekenen. Naast onze webshop hebben we door het land een behoorlijk aantal vestigingen. Op onze vestigingen pagina kunt u zien welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.