text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Ubiflex loodvervanger

9 producten gevonden

Ubiflex is een loodvervangende dakbedekking geschikt voor verschillende soorten daken. Deze gemakkelijk verwerkbare dakbedekking biedt een duurzame en waterdichte oplossing. Ubiflex is niet alleen een stevige, rekbare en lichte dakbedekking, het is ten opzichte van lood ook vaak een goedkopere optie.

Soorten Ubiflex

Bij PontMeyer bieden we twee soorten zwarte Ubiflex loodvervanger aan in ons assortiment: Ubiflex standaard en Ubiflex ribbel. We lichten beide soorten hieronder toe.

Ubiflex standaard

Ubiflex standaard bestaat uit gemodificeerd bitumen met een aluminium strekgaas. Hierdoor is het materiaal waterdicht en gaat het lang mee. Deze soort is verkrijgbaar op rollen van 6 en 12 meter in diktes variërend van 200 tot 400 mm.

Ubiflex ribbel

Ubiflex ribbel is qua materiaal hetzelfde als de Ubiflex standaard, maar heeft aan de onderkant een ribbelrand van 10 cm. Hierdoor sluit de dakbedekking naadloos aan op houten kozijnen, dakpannen of golfplaten. Deze soort is verkrijgbaar op rollen van 6 meter met een dikte van 300 mm.

Ubiflex loodvervanger kopen?

Benieuwd naar de prijzen van de verschillende soorten Ubiflex? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en de juiste Ubiflex bestellen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en wordt wekelijks op de hoogte gesteld van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.