text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Mastgoot

0 producten gevonden

Mastgoot

Een mastgoot voert het hemelwater af naar uw regenpijp en heeft een traditionele halfronde vorm. Vanwege deze esthetische uitstraling past een mastgoot bij iedere woning. De breedte van de mastgoot en de diameter van de gootuitloop is afhankelijk van uw dakoppervlak. Zie onderstaande tabel voor het bepalen van van de juiste breedte van uw mastgoot:

Formaat Diameter uitloop Geschikt voor
105mm 60mm Kleine daken (carport of tuinhuis)
125mm 70mm Kleine daken (overkappingen of garage)
170mm 70, 80 en 100mm Middelgrote daken (vrijstaande woning)
200mm 70, 80 en 100mm Grote daken (rijtjes woning)

Zinken mastgoot

Mastgoten zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. In het assortiment van PontMeyer vindt u onder andere zinken mastgoten. Een zinken mastgoot geeft uw woning een authentieke uitstraling, is 100% recyclebaar en is duurzaam. Bij PontMeyer bestaat het assortiment zinken mastgoten uit mastgoten van Rheinzink. Alle mastgoten van Rheinzink zijn KOMO-gecertificeerd en hebben 40 jaar materiaalgarantie. Oftewel, u heeft lang plezier van een zinken mastgoot van Rheinzink.

Naast mastgoten vindt u bij PontMeyer ook verholengoten en andere waterafvoer systemen.

Mastgoot kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een mastgoot kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan mastgoten en zinken mastgoten. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste mastgoten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.