text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Lood

10 producten gevonden

Lood is een zwaar, kneedbaar en buigzaam bouwmetaal dat geschikt is voor verschillende toepassingen zoals dakbedekking, prefab elementen en kiezelbakken. Het materiaal is corrosiebestendig en gemakkelijk verwerkbaar. Voor het verwerken wordt vaak een loodklopper gebruikt. Dit gereedschap wordt gebruikt om bladlood te zetten, vervormen en drijven.

Naar iets anders op zoek dan lood? Bekijk ook ons aanbod bitumen, Ubiflex en EPDM dakbedekking.

Verschillende diktes rollen lood beschikbaar

De rollen lood zijn beschikbaar in de volgende diktes:

  • 15 cm
  • 20 cm
  • 25 cm
  • 33 cm

De diktes van de rollen lood zijn afhankelijk van de toepassing. Zo is het lood toe te passen als voetlood, spouwlood, kozijnlood en als waterdichte afsluiting tussen meerdere dakoppervlaktes.

Lood kopen bij PontMeyer

Benieuwd naar de prijs van lood? Log dan in of maak in twee gemakkelijke stappen een account bij ons aan. Vervolgens kun je de prijzen in onze webshop inzien en het juiste bladlood kopen. Schrijf je daarnaast in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze lopende acties.

Heb je vragen over ons assortiment of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor je bereikbaar. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.