text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten
Productgroep
Kleuromschrijving
Materiaalsoort
Filter 3 resultaten

Verholen goot

Verholen goot

Een verholen goot voert hemelwater en vuil af bij plaatsing van een dakkapel. De naam zegt het al: een verholen, oftewel verborgen, goot is nauwelijk zichtbaar. Hierdoor is een verholen goot uitermate geschikt voor dakkapellen, zijgevels en opgaand gevelwerk. In het geval van een dakkapel zit de goot bijvoorbeeld tussen de zijkant van een dakkapel en het dakbeschot en de pannen. Hierdoor ontstaat er een fraaiere afwerking bij het plaatsen van de loodslabben langs uw dakkapel.

Verholen goot zink

Verholen goten worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder zink. Bij PontMeyer bestaat het aanbod uit verholen goten van Rheinzink. Deze zinken goten zijn KOMO-gecertificeerd, hebben 40 jaar materiaalgarantie en zijn Cradle tot Cradle gecertificeerd. De standaard verholen goot van Rheinzink heeft aan de ene zijde een opstand van 105mm en aan de andere zijde een opstand van 25mm. De kortere opstand bevestigt u onder de panlat. Verder vindt u in ons assortiment een zinken onder pan model met aan beide zijden een opstand van 25mm.

Naast verholen goten vindt u bij PontMeyer ook andere zinken dakgoten, zoals mastgoten.

Verholen goot kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u een verholen goot kopen bij PontMeyer? Kijk eens rond in ons ruime assortiment aan verholen goten en andere dakgoten. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste verholen goten voor u op voorraad.

Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.