text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten
Product
Toon meer Toon minder
Materiaalsoort
Productgroep
Filter 14 resultaten

Dakdoorvoer

14 producten gevonden

Voor optimale ventilatie binnen (vochtige) ruimtes is een dakdoorvoer essentieel. Uiteraard heeft ieder soort dak een specifieke dakdoorvoer nodig. In het assortiment van PontMeyer vindt u deze verschillende soorten terug. Zo hebben we de dakdoorvoer voor het schuine dak en voor het platte dak. Naast de aansluiting op het dak is er aanvullend de multivent dakdoorvoeren. Deze zijn ontwikkeld om een trek te bevorderen. Zonder mechanische hulp wordt er daarmee gezorgd voor een goede ventilatie.

Dakdoorvoer plat dak

Voor de dakdoorvoer voor een plat dak hebben we een oplossing in ons assortiment. Hiervoor hebben we van het merk Ubbink een plakplaat van aluminium in ons assortiment. Hierop zijn verschillende dakdoorvoeren te monteren. Ook deze vindt u in ons online assortiment.

Ubbink dakdoorvoer

Eén van onze belangrijke toeleveranciers is Ubbink. Zij hebben een zeer breed assortiment aan dakdoorvoeren. Mocht u dus uw gewenste Ubbink dakdoorvoer niet kunnen vinden, dan raden wij zeker aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. We kunnen altijd samen met u kijken of we toch via Ubbink of een andere toeleverancier u kunnen helpen.

Dakdoorvoer ventilatie

Zoals in de eerste alinea al is aangegeven is een dakdoorvoer ingericht om de betreffende ruimte goed te ventileren. Er zijn twee manieren van ventileren te onderscheiden. Dit is de natuurlijke ventilatie en de mechanische ventilatie. Bij de natuurlijke ventilatie ontstaat er een natuurlijke tocht die ervoor zorgt dat lucht van binnen naar buiten kan waardoor de betreffende ruimte goed geventileerd wordt. Zoals de term het al aangeeft zorgt de mechanische ventilatie ervoor dat op een mechanische manier lucht van binnen naar buiten kan.

Dakdoorvoer kopen bij PontMeyer

Bij PontMeyer hebben we verschillende mogelijkheden met betrekking tot dakdoorvoer. Deze vindt u op deze pagina. Mocht u het gewenste artikel niet kunnen vinden dan raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen altijd voor u kijken of we toch iets voor u kunnen betekenen met een wellicht wat langere levertijd. Naast onze webshop met een uitgebreid assortiment kunt u ook terecht bij één van onze vestigingen. Deze zijn verspreid over het hele land en beschikken ook over een ruim assortiment. Naast het ruime assortiment zijn er experts aanwezig die u kunnen voorzien van een professioneel advies.