text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Gevelstenen

11 producten gevonden

In ons assortiment vindt u de meest voorkomende metselstenen. Daarbij is er naast de kleur de keuze uit de handvorm en vormbak metselstenen. De handvorm geven een wat meer ambachtelijke uitstraling. Doordat de vorm wat onregelmatiger is. De vormbak zijn wat vormvaster en geven dus een wat meer strakke uitstraling. Als u meer wil weten over metselstenen. Lees dan verder

De verschillen tussen handvorm en vormbak uitgelicht

Hierboven gaven we al aan dat de vormbak metselstenen een wat strakkere uitstraling hebben ten opzichte van de handvorm. Bij de handvorm wordt bewust een proces toegepast om de stenen wat grilliger en onregelmatiger te maken. Dit komt doordat na het bakken deze stenen bestrooid worden met zaagsel. Hierdoor krijgen de stenen een wat onregelmatigere vorm en daardoor kan de oude structuur gecreëerd worden. De vormbak hebben dus de strakke vorm met een regelmatig oppervlak. Voor de modernere huizen wordt deze steen over het algemeen toegepast. De prijzen van deze twee soorten stenen zijn ongeveer gelijk.

Overige benodigdheden naast metselstenen

In het assortiment van PontMeyer kunt u de meeste bouwmaterialen terugvinden. In de categorie ruwbouw vindt u naast onze metselstenen ook verschillende soorten mortel en een ruim assortiment aan isolatiemateriaal. Ook vindt u kalkzandsteen en verschillende soorten dakbedekking.

Metselstenen kopen bij PontMeyer

De metselstenen die u op deze pagina vindt hebben we over het algemeen op voorraad. Hierdoor kunnen we snel en betrouwbaar leveren. Als u voor 13.00 uur besteld kunnen we normaal gesproken de volgende dag leveren op het door u gewenste adres. Mocht u aanvullende vragen hebben dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn tussen 07.00 uur in de ochtend en 19.00 uur ’s avonds tot uw beschikking. Daarnaast bent u uiteraard van harte welkom op één van onze vestigingen. Deze zijn door heel het land verspreid. Op onze vestigingen pagina vindt u welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.