text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Stalen ligger

Stalen ligger

Een stalen ligger is geschikt om een nieuwe vloer mee te creëren. De vloeren waarin stalen liggers zijn verwerkt, worden als dragende begane grondvloer gebruikt in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Stalen liggers hebben een specifieke vorm zodat deze haarfijn aansluiten op de bijbehorende EPS broodjes. EPS broodjes en stalen liggers vormen samen een renovatievloer.

De stalen liggers in het assortiment van PontMeyer zijn van het merk Havebo. De stalen liggers van Havebo zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt kiezen uit liggers van twee t/m vier meter.

Voordeel stalen liggers

Naast stalen liggers zijn er ook betonnen liggers verkrijgbaar bij Pontmeyer. Het verschil tussen stalen liggers en betonnen liggers is voornamelijk het gewicht. Stalen liggers zijn een stuk lichter van gewicht. Dit is voordelig bij renovaties waar er vaak sprake is van een minder sterke fundering. Daarnaast is het plaatsen van stalen liggers eenvoudiger vanwege het lichtere gewicht.

Stalen ligger kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u stalen liggers kopen bij PontMeyer kopen? Kijk eens rond in ons ruime assortiment stalen liggers en andere onderdelen voor renovatie vloeren. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste stalen liggers voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.