text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Balken voor de broodjesvloer

Een combinatie vloer is speciaal ontwikkeld voor begane grondvloeren boven kruipruimtes voor de utiliteitbouw en de woningbouw. Een combinatie vloer bestaat uit liggers die gemaakt zijn van voorgespannen beton. Deze plaats u op de fundering. Tussen de betonnen liggers plaatst u een vulelement, deze zijn gemaakt van thermisch EPS oftewel polystyreen.

De betonnen balken zijn leverbaar in lengtes van 2400mm, 3000mm en 4000mm. Vulelementen van thermisch EPS zijn in twee varianten leverbaar namelijk een G-blok en een K-blok. Vulelement G-blok kunt u gebruiken voor een montage met een hart op hart afstand van 600mm, het vulelement K-blok is geschikt voor een montage met een hart op hart 48mm. Na het plaatsen van de liggers en de vulelementen kunt u de randkist en wapening aanbrengen om vervolgens de druklaag te storten.

De combinatievloer kunt u verder afwerken door een vloer laag aan te brengen van hout of door het storten van beton. zwaluwstaartplaten. kunt u ook gebruiken om uw vloer verder af te werken. Gebruik hiervoor een duofor combifor profiel. deze zijn verkrijgbaar in de afmetingen 3000,3300,3600,3900,4200,4600,5000x 205mm. Voor het optimaal afwerken en isoleren kunt onder de profielen een thermostrip. plaatsen.

Alle benodigdheden voor een combinatievloer koopt u gemakkelijk en snel via de webshop of in één van de vestigingen van PontMeyer.