text.skipToContent text.skipToNavigation
Producten
Sluiten
Sluiten

Betonnen ligger

Betonnen liggers

Betonnen liggers worden gebruikt voor het creëren van nieuwe vloeren, oftewel combinatievloeren. Combinatievloeren vormen de dragende begane grondvloer, die veelal gebruikt worden in woning- en utiliteitsbouw. EPS broodjes en betonnen liggers sluiten precies op elkaar aan vanwege hun vorm. De EPS broodjes en de stalen liggers vormen samen een combinatievloer.

Het betonnen liggers assortiment van PontMeyer is van Havebo. De betonnen liggers van Havebo zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt kiezen uit liggers van twee t/m vier meter.

Voordelen betonnen liggers

Betonnen liggers kunt u het beste gebruiken wanneer er sprake is van vloerverwarming. Wanneer u gebruik maakt van stalen liggers in combinatie met vloerverwarming, kan er namelijk metaalmoeheid ontstaan. Daarnaast kunt u wanneer u een vochtige kruipruimte heeft ook het beste gebruik maken van betonnen liggers. Dit voorkomt dat het vocht het staal aantast.

Betonnen liggers kopen bij PontMeyer

Bent u overtuigd en wilt u betonnen liggers kopen bij PontMeyer kopen? Kijk eens rond in ons ruime assortiment betonnen liggers en andere onderdelen voor combinatievloeren. Maak eenvoudig in twee stappen een account bij ons aan. Daarna kunt u uw persoonlijke prijzen inzien en plaatst u gemakkelijk en snel uw bestelling. Wij hebben de meeste stalen liggers voor u op voorraad. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn iedere werkdag van 07:00 tot 17:00 voor u bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.